nyheter

Nyheter

Forbedre dine gjør-det-selv-espressomaskinprosjekter med XDB401 trykksensortransduser – perfekt for Gaggiuino-mods!

Vær oppmerksom på alle gjør-det-selv-espresso-entusiaster!Hvis du brenner for å ta kaffespillet ditt til neste nivå, vil du ikke gå glipp av dette.Vi er glade for å introdusere XDB401 Pressure Sensor, en må-ha-maskinvare som er spesielt utviklet for espressomaskiner gjør det selv-prosjekter som Gaggiuino-modifikasjonen.

Gaggiuino-prosjektet er en populær åpen kildekode-modifikasjon for espressomaskiner på inngangsnivå, som Gaggia Classic og Gaggia Classic Pro.Den legger til sofistikert kontroll over temperatur, trykk og damp, og forvandler maskinen din til en espressomaskin av profesjonell kvalitet.

DeXDB401 trykksensor transduserer en avgjørende komponent i Gaggiuino-prosjektet.Med en rekkevidde på 0 Mpa til 1,2 Mpa, er den installert på linje mellom pumpen og kjelen, og gir lukket sløyfekontroll over trykk- og strømningsprofilering.Sammen med andre komponenter som MAX6675 termoelementmodulen, AC-dimmermodulen og belastningsceller for hellevekt-tilbakemelding, sikrer XDB401 Pressure Sensor at du oppnår den perfekte espresso-shot hver gang!

Gaggiuino-prosjektet bruker en Arduino Nano som mikrokontroller, men det er et alternativ for en STM32 Blackpill-modul for mer avansert funksjonalitet.En Nextion 2,4-tommers LCD-berøringsskjerm fungerer som brukergrensesnitt for profilvalg og interaktivitet.

Bli med i det voksende fellesskapet av gjør-det-selv-espressomoddere ved å inkorporere XDB401-trykksensoren i ditt Gaggiuino-prosjekt.Du finner omfattende dokumentasjon og kode på GitHub, sammen med et støttende Discord-fellesskap for å hjelpe deg gjennom hele bygget.

Oppgrader din espressoopplevelse i dag og utløs det fulle potensialet til maskinen din medXDB401 trykksensor transduser!

Forbedre dine gjør-det-selv-espressomaskinprosjekter


Innleggstid: 24. august 2023

Legg igjen din melding