nyheter

Nyheter

Takk for at du ble med oss ​​på SENSOR+TEST 2023!

Takk for at du ble med oss ​​på SENSOR+TEST 2023!(2)

Takk for at du ble med oss ​​på SENSOR+TEST 2023!I dag er utstillingens siste dag, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med oppmøtet.Standen vår har vært full av aktivitet, og vi er glade for å ha fått sjansen til å møte og få kontakt med så mange av dere.

Som et selskap som spesialiserer seg på trykksensorteknologi, var vi glade for å vise frem våre nyeste produkter og innovasjoner.Fra engasjerende samtaler med bransjeeksperter til spennende diskusjoner med kunder, kunne vi dele vår kunnskap og ekspertise med alle som var innom.

Vi vil gjerne takke alle som tok seg tid til å besøke standen vår og dele dine verdifulle tilbakemeldinger og innsikter.Din støtte og oppmuntring får oss til å jobbe enda hardere for å tilby de beste produktene og tjenestene som mulig.Vi håper du likte tiden med oss ​​like mye som vi likte å møte deg.

For de som ikke kunne komme til utstillingen, har vi lagt ved noen bilder av standen vår og besøkende nedenfor.Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller hvis du er interessert i å lære mer om våre produkter og tjenester.

Takk for at du ble med oss ​​på SENSOR+TEST 2023!(1)

Innleggstid: 11. mai 2023

Legg igjen din melding