nyheter

Nyheter

Frigjør potensialet til hydrogen med XDB317-H2-seriens trykktransmittere

Hydrogen står høyt som fremtidens drivstoff, med sitt enorme potensial og bærekraft.Å sikre sikker og effektiv utnyttelse av denne grønne energien krever innovative løsninger som XIDIBEIs XDB317-H2-serie trykktransmittere.

XDB317-H2-serien er en perfekt blanding av moderne design og robusthet, takket være dens SS316L integrerte struktur.Denne serien er laget med mikrosmelteteknologi for glass, og unngår sveising, eliminerer effektivt lekkasjerisiko og gir et sikkert miljø for hydrogenmåling.

Dens digitale fulltemperaturkompensasjon og omfattende arbeidstemperatur sikrer pålitelig drift under forskjellige miljøforhold, noe som gjør den til en robust partner på reisen med hydrogendrivstoff.

Takket være den kompakte modulære profilen og den enkle installasjonsprosessen, integreres XDB317-H2-serien sømløst i ulike innstillinger som PEM-lagringstanker for hydrogendrivstoff, reservestrømforsyninger og L-testbenker for hydrogenfyllestasjon.

Opplev den transformative kraften til hydrogen med XDB317-H2-seriens trykktransmittere – et kritisk skritt mot et mer bærekraftig og effektivt hydrogenøkosystem.


Innleggstid: Jun-06-2023

Legg igjen din melding